Sari la conținut

Speră la remontare, în fața propriilor fani


„Nu poți să pregătești un joc contra unei necunoscute în doar câteva ore, pe drum și așa mai departe. Dar e un rezultat pe care putem să îl remontăm și ne vom agăța de orice, pentru că în fața propriilor suporteri știm să jucăm și credem în șansa noastră”, a admis Roland Nagy, antrenorul arădenilor.

„Eu zic că se joacă la Arad, unde îi anunț că o să îi aștepte o atmosferă infernală pentru ei. MUSCĂ. Am ajuns până aici și suntem la un pas să jucăm... mai avem încă un meci – dacă îi învingem și eu zic că o să îi invingem cu 2-0 la Arad, fără probleme – și jucăm cu Voluntariul vă anunț de pe acuma”, spune și Sorin Strătilă, marcatorul unicului gol al arădenilor la Călărași.

Manșa retur a barajului este programată să înceapă sâmbătă, de la ora 18:00 și va putea fi urmărită, în direct, și la Digisport 1. Conducerea clubului arădean a anunțat că prețul unui bilet este de 15 lei, după ce în restul partidelor de pe teren propriu, intrarea generală pe arena „Motorul” a costat 10 lei în acest sezon.

Redactor: Claudiu Sav