Sari la conținut

Tânăr dispărut din camera de cămin. Studentul avea probleme cu jocurile de noroc

Tânărul din Arad a dispărut din camera de cămin luni seara. Cel care a alertat poliţia a fost unchiul său. El a aflat de dispariţia nepotului său de la colegii de cameră ai acestuia. Tot ei au descoperit printre hainele sale un bilet de adio. Studentul cerea iertare părinţilor pentru faptul că jocurile de noroc şi datoriile l-au distrus.

”Seara la 20:30 am primit un mesaj pe telefon, să mă uit la el în dulap că e o foaie împăturită, să o citesc, mi-a lăsat în mesaj numărul unchilor, să sun şi să le citesc biletul”, ne-a relatat Alfred Dima, colegul de cameră al studentului.

Tânărul era student în anul I la Facultatea de Management Agricol. În ultimele două luni era şi angajat al unei benzinării, însă avea grijă să nu lipsească de la şcoală.

”Din ce am discutat cu colegii, nu am avut probleme cu el, ştim doar de la decanul de an că avea probleme cu familia, dat fiind faptul că era un jucător la jocurile acestea electronice de noroc”, afirmă Paul Pârşan, rectorul USAMVB.

Poliţiştii sunt acum în alertă şi iau în calcul orice variantă.

”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui tânăr de 19 ani, care la data de 30 martie ar fi dispărut dintr-un cămin al unei universităţi din Timişoara. Oricine are date sau informaţii cu privire la tânărul dispărut este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112”, ne-a declarat Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Studentul are 19 ani, 1 metru 70, 60 de kilograme, păr şaten, tuns mediu, ochi căprui şi ten deschis. În ziua dispariţiei, tânărul era îmbrăcat într-o geacă de culoare albastră şi pantaloni de culoare gri.

Reporter: Maria Rohnean
Operator: Dan Şoşdean
Editor web: Călin Țenche