Taxi-drift, la Timișoara

Data publicării:
icon taxidrift la Timisoara 031114

Dacă pentru piloți competițiile de drift înseamnă viteză, îndemânare și control, pentru cei care trăiesc experiența de pe scaunul copilotului înseamnă adevărate momente de adrenalină.

Prima înscrisă pentru o astfel de senzați a fost Mioara Fețanu, o tânără care s-a aflat pentru prima oară la o astfel de demonstrație.
"Îmi plac mașinile și vreau să fiu aici, am vrut să fie aici. Eu merg încet dar îmi place să simt din dreapta viteza mare" - Mioara Fețanu, participantă.

Iar experința a fost una pe măsura așteptărilor. Numeroşi timişoreni şi-au aşteptat nerăbdători rândul, ca să-şi potolească setea de adrenalină. În aceeași postură de copiloți s-au numărat zeci de timișoreni, amatori de senzații tari, care și-au așteaptat nerăbdători rândul. Cursele speciale de taxi-drift au fost oferite de piloți care au în spate mii de kilometri parcurși pe circuite de raliu.

"Este ceva nou și ați văzut, este ceva nou, prinde la public și ață văzut, puțin fum, adrenalină, asta își dorește lumea", spune Sergiu Tirla, pilot profesionist.

"Sunt convins că oamenii care au fost acum, data viitoare vor veni în număr întreit. Publicul a apreciat foarte mult toate cele trei secțiuni, dar bineînțeles driftul este cireașa de pe tort", a declarat Ladislau Giurisici, unul dintre organizatori.

20 de timișoreni au luat parte la demonstrațiile din parcarea stadionului "Dan Păltinişanu".



Reporter: Corina Sfia
Operator: Mihai Pop
Editor Web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri