Timiș: consultanță gratuită pentru tinerii întreprinzători

Data publicării:
intreprinzatori 1



Cunoștințele de business și apetitul pentru risc sunt abilitățile căutate de antreprenorii cu experiență care s-au reunit în Patronatului Tinerilor Întreprinzători.

Oamenii de afaceri le-au pregătit tinerilor mai multe cursuri despre antreprenoriat unde pot învăța, pas cu pas, cum să depăşească obstacolele apărute, fie din lipsa de informare, fie din cauza birocraţiei excesive.

„Depinde doar de tine, depinde de hotărârea ta, depinde de motivarea ta. Orice antreprenor, se spune că devine antreprenor după ce a dat de două ori faliment… Orice business se poate dezvolta dacă ai suficientă motivare, crezi în idee şi reuşeşti să aduci o valoare adăugată ideii tale de afaceri", explică Gigi Nacev, membru fondator PTIR Timiș.

„Consider că am o experienţă destul de vastă în zona afacerilor, şi sunt convinsă că voi putea să ajut cu ceva tinerii care doresc să-şi deschidă o afacere pe viitor", precizează Mariana Rădulescu, antreprenor.

Oamenii care au reușit în afaceri au un sfat pentru tineri: să aibă răbdare și să facă pași mărunți. Doar așa pot acumula experiența care îi pregătește pentru o carieră de succes.

Reporter: Miodrag Hojda
Redactor: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri