Sari la conținut

UTA, avantajată de întârzierea startului Ligii a II-a


„E un avantaj în special pentru că am încheiat foarte târziu acest sezon foarte lung cu încărcătură din toate punctele de vedere și din păcate nu am realizat ceea ce am fi meritat zic eu”, a declarat Roland Nagy.

Arădenii au profitat de amânare și au plecat deja într-un al doilea stagiu de pregătire, la Ancona, în Italia, acolo unde au programte trei partide de verificare. Cel mai interesant adversar va fi Spezia Calcio, din Serie B.

„O experiență interesantă pentru ceea ce ne așteaptă acolo și sper să îmbinăm sau să creștem de la un meci la altul, pentru a realiza un debut cu dreptul când va începe liga secundă”, mai spune Nagy.

UT-iștii se întorc din peninsulă chiar cu o zi înainte de startul ligii secunde. Până atunci, la stadionul Motorul s-a lucrat la partea de scaune dar și la gardul ce delimiteză tribuna de gazon. Deși au primit asigurări din partea administrației locale că vor beneficia de o suprafață de joc nouă, alb-roșii evolua tot pe același gazon, cel puțin în turul noului campionat. 

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs