Sari la conținut

Vacanță scurtă și câteva semne de întrebare


„Nu știu dacă am avut vreodată un contract. Am auzit atâtea povești despre mine... că... profet în țara lui nu e nimeni și că sunt mereu mantaua de vreme rea, localnic... într-adevăr. A fost o onoare și am avut o continuitate pe banca tehnică a acestei echipe cu ascensiunea care a fost, de la liga a IV-a până acum. Sigur, rămâne amărăciune că nu am reușit pasul final spre prima ligă”, a spus Roland Nagy.

Tehnicianul de 45 de ani a recunoscut că nu știe nici care sunt gândurile jucătorilor care se află în aeeași situație, dar laudă evoluția lor și faptul că au reușit să aducă suporterii și mai aproape de echipă.

„Jucătorii au jucat cu inima, cu sufletul. Nu pentru bani, nu pentru a ajunge fotbaliști, a se remarca. Și asta a făcut să miște din case suporteri și spectatori care nu au fost de mulți ani la fotbal”, a adăugat Nagy.

UTA a intrat într-o vacanță de doar zece zile, iar reunirea lotului este programată pentru 23 iunie. După reacomodarea cu efortul, vizite medicale și antrenamente pe plan local, urmează un cantonament în Austria. Perioada de pregătire centralizată se întinde din 5 și până pe 15 iulie. Sezonul 2016-2017 al ligii secunde ia startul pe 27 iulie.

Redactor: Claudiu Sav

Operator: Cristian Kovacs