Sari la conținut

VOLEI. CSU Poli și UVT Agroland, în luptă pentru un loc în elită

CSU Poli a tranșat în favoarea ei și derby-ul cu Agroland, în trei seturi, 25-20, 25-22 și 25-23 și se va bate pentru unul din cele două locuri ce duc în elită, după 13 ani de la ultima prezență în această fază.

În 2003, Poli Tender reușea promovarea pe prima scenă, după un baraj organizat chiar la Timișoara, iar în echipa de atunci figura actuala antrenoare, Cerasella Șerban.

„Sunt 13 ani... mă bucur că eu sunt antrenor astăzi la echipă și că am putut să îmi îndeplinesc un vis, de a merge mai departe la baraj. Sper să jucăm frumo și să ajungem în primele două locuri”, a spus, la final, Cerasella Șerban antrenoarea celor de la CSU Politehnica Timișoara.

UVT Agroland și-a asigurat biletele pentru turneul final de abia după al treilea meci, câștigat, fără emoții, 3-0, în fața celor de la CSU Oradea, iar oficialii grupării timișorene au anunțat că se vor înscrie la licitația pentru organizarea barajului la care vor mai lua parte SCMU Piteși și CSU Galați.

„Asta e ceea ce ne-am propus, sunt obiectivele noastre și mergem pe idee asta până la capăt”, a adăugat și Dan Jitaru, antrenorul celor de la UVT Agroland Timișoara.

Barajul de accedere în Divizia A1 la volei feminin este programat să aibă loc între 6 și 8 mai. În cursa pentru găzudirea turneului final se mai înscrie SCMU Pitești, formația pregătită de fostul antrenor al Lugojului, Bogdan Paul, fiind una din echipele care aspiră la promovare.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean