Sari la conținut

După puncte pe terenul vicecampioanei

SCM Politehnica Timișoara caută să continue forma bună cu un succes în capitală, acolo unde va juca, sâmbătă, împotriva lui CSM București. Alb-violeții sunt cu gândul la punctele irosite sezonul trecut în fața bucureștenilor, cu care au terminat la egalitate, după un meci în care au condus chiar și cu 9 goluri diferență.

„Sunt convins că sâmbătă vor scoate toate armele pe care le au la dispoziție ca să poată realiza o nouă victorie în campionat, mai ales împotriva noastră. Noi mergem încrezători, ne dorim victoria, dar va fi un meci foarte greu”, a prefațat duelul Attila Horvath, antrenorul secund al timișorenilor.

Timișorenii au un ascedent moral față de bucureșteni, după calificarea în turul III al Cupei EHF, competiție pe care echipa lui Zvonko Sundovski a părăsit-o surpinzător, după eșecul cu croații de la RK Zamet. În campionat, alb-albaștrii ocupă doar locul zece, cu cinci eșecuri din opt jocuri.

„Ei vor să câștige cu noi neapărat, cu atât mai mult dacă ne gândim la ce lot au. Dar și noi suntem foarte motivați, după victoriile obținute și după calificarea în cel de-al treilea tur al Cupei EHF”, l-a completat Vuk Milošević.

„Vor vrea să recupereze și o parte din imagine și prin prisma rezultatelor din campionat să salveze sezonul competițional”, a adăugat Horvath.

Bănățenii vor miza și pe Filip Lazarov, care și-a ispășit suspendarea dictată după eliminarea de la Satu Mare, însă vor aborda jocul fără extrema Marko Lasica, care va mai sta pe margine doar în acest joc. Duelul cu CSM București are loc sâmbătă, de la ora 11.00.