Sari la conținut

HOCHEI. Grupele pentru Cupa României

Corona Braşov face parte din grupa B a ediţiei din acest an a Cupei României la hochei alături de Sport Club Miercurea Ciuc şi Sportul Studenţesc, competiție care va avea loc la Braşov în perioada 20-23 decembrie la Patinoarul „Olimpic".

HOCHEEI

În cealaltă grupă vor evolua Dunărea Galați, Steaua București și Progym Gheorgheni. Braşovenii se vor duela practic pentru un loc în finală cu rivalii de la Sport Club, deţinătoarea trofeului în acest moment. Primul meci al seriei, Sport Club Miercurea Ciuc - Sportul Studențesc, va avea loc pe 20 decembrie. În ziua următoare, Corona Brașov se va duela cu Sportul Studențesc, iar finala grupei, Corona - Sport Club Miercurea Ciuc, va avea loc pe 22 decembrie.

Câștigătoarele celor două serii vor juca în finala mare pe 23 decembrie, zi în care este programată și finala mică, în care se vor duela grupările de pe locurile secunde ale grupelor.

Hocheiştii braşoveni se pregătesc pentru o deplasare dificilă în Liga Mol unde vor disputa 4 partide. Pentru aceste jocuri conducătorii clubului speră să îi poată folosi drept autohtoni şi pe jucătorii ce aşteaptă de mai mult timp obţinerea cetăţeniei române Patric Polc, Evgheni Emilianenko şi Denis Zabludovski. Cei trei aşteaptă obţinerea cetăţeniei până la finalul săptămânii. În Ungaria, Corona va întâlni MAC Budapesta, Fehervar, Debrecen şi DVTK Miskolc.