Sari la conținut

Optimști și încrezători, spre Slovenia

Handbaliștii de la SCM Politehnica pleacă, în această seară, spre Slovenia, pentru manșa retur a duelului cu Riko Ribnica. Alb-violeții se află la adăpostul unui avantaj de 5 goluri și speră să ajungă în grupele Cupei EHF. Amănunte, în rubrica sport.

„Toți jucătorii sunt apți și sper eu să fie și în formă maximă la ora meciului. Avem un parcurs perfect în cupele europene, ceea ce este o premieră. Repet, nu cred că ne-am depășit condiția ci ne-am demonstrat valoarea adevărată”, spune Atilla Horvath, antrenorul secund al celor de la SCM Politehnica Timișoara.

Căpitanul Cristian Fenici conștientizează și el importanța întâlnirii cu RK Ribnica, de pe terenul slovenilor și este de părere că defensiva va reprezenta elementul cheie.

„Echipa din Ribnica e foarte disciplinată și cea mai puternică pe care am întâlnit-o până acum. Sper să ne apărăm bine, pentru că acolo se va face diferența și să ne întoarcem calificați în grupe, de la Ribnica”,a completat Cristian Fenici, căpitanul celor de la SCM Politehnica Timișoara.

Unul dintre stranierii obișnuiți cu miza jocurilor de calificare în grupe este extrema dreapta Marko Lasica, montat și el pentru jocul decisiv de sâmbătă.

„Și noi formăm o echipă bună, jucăm bine. Într-adevăr, acest ritm de joc din ultima perioadă, miercuri-sâmbătă-miercuri ne-a obosit puțin, pentru că nu avem un lot numeros care să ne permită să facem multe schimbări. Dar vom lupta, vom munci mult pentru a câștiga”, a adăugat și Marko Lasica.

Formația timișoreană va fi încurajată de un grup de aproximativ 100 de suporteri, care vor pleca sâmbătă dimineața, cu două autocare, spre sudul Sloveniei. Meciul va avea loc de la ora 20, ora României.