Sari la conținut

Paul Codrea a preluat Ripensia

Ripensia Timișoara l-a prezentat, oficial, pe Paul Codrea, ca antrenor principal al grupării. Fostul internațional se află la prima sa experiență în liga secundă, după ce a mai pregătit CS Ghiroda, în Liga a treia și ASU Politehnica, în liga a patra.

"Pentru mine e o mare provocare să antrenez în liga a doua, nu am mai făcut-o, dar ca Ripensia am pornit împreună. Când eu m-am apucat de antrenorat Ripensia făcea primii pași de la reînființare", a spus Paul Codrea, la prezentare.

"Noi avem mare încredere în potențialul lui, în faptul că poate să ducă mai departe prima echipă a Ripensiei și să o dezvolte", a completat Radu Ienovan, preşedintele clubului timişorean.

Codrea își dorește să își întărească lotul, dar în același timp spune că își dorește ca grupul să rămână același, pentru cea de-a doua jumătate a campionatului. Deocamdată, doar senegalezul Mediop este pe picior de plecare, fiind în discuții cu Viitorul Constanța.

"Am vrea să mai aducem jucători, mai ales dacă pleacă unii dintre ei. Nu aș renunța la nimeni în acest moment. Trebuie să vorbesc cu domnul Suciu să facem o analiză, nu avem de ce renunța la nimeni, nu pot să vin antrenor nou cu mesajul că deja renunț la jucători", a adăugat Codrea.

"Ne dorim să avem meciuri bune, cu siguranță locul nostru trebuie să fie mai spus. Am și spus la începutul campionatului că îmi doream să fim în primele șase. Va fi puțin mai greu, pentru că acele echipe s-au distanțat de noi", spune şi Adrian Popa, căpitanul bănăţenilor.

Ripensia a încheiat 2017 pe locul 11, cu 25 de puncte, obținute după 6 victorii și 7 remize. Bănățenii sunt la 5 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de CS Balotești.

Pe aceeași temă