Sari la conținut

Reunire în efectiv redus

SCM Poltiehnica Timișoara a reluat pregătirile. Echipa antrenată de Pero Milosevic a efectuat astăzi primul antrenament în efectiv redus. Patru jucători ai timișorenilor sunt în continuare prezenți la acțiunile loturilor naționale.

Cristian Fenici este la naționala României de seniori. „Tricolorii” pregătiți de Xavi Pascual au disputat deja un amical cu Germania și vor juca în acest sfârșit de săptămână în cadrul unui turneu amical alături de Brazilia, Elveția și Slovacia. Tot sub tricolor, dar la tineret, este convocat pivotul Leonard Ștefan. Jucătorii pregătiți de Ovidiu Mihăilă joacă în acest sfârșit de săptămână la Pitești, într-o grupă de calificare la Campionatul Mondial, cu Danemarca, Suedia și Bulgaria. SCM Poli are și doi stranieri convocați la loturi: macedoneanul Filip Lazarov și muntenegranul Marko Lasica.

Alb-violeții vor disputa primul joc oficial la începutul lunii viitoare, în Cupa României, în faza „sferturilor”, împotriva unui adversar care va fi stabilit săptămâna viitoare, prin tragere la sorți. Până atunci, violeții au stabilite trei „duble” amicale cu CSM Oradea, (13 și 14ianuarie), Steaua Roșie Belgad (20 și 21 ianuarie) și CS Minaur Baia Mare (25 și 26 ianuarie).

Pe aceeași temă