Actorii se solidarizează cu magistrații. Mesajul lui Marius Manole

Data publicării:
marius manole
Marius Manole

Actorii se solidarizează cu magistrații. Marius Manole a publicat pe Facebook un mesaj video prin care îşi îndeamnă colegii să se alăture protestului magistraţilor faţă de controversata ordonanță de urgenţă 7.

El anunţă că mâine seară, el și colegii săi vor purta banderole albe.

La Cluj-Napoca actorii Teatrului National au protestat deja, cu doar câteva minute înainte de a urca pe scena aveau pancarte prin care au cerut o justiţie independentă.

Marius Manole, actor: „Acea banderolă albă înseamnă pentru noi libertate de expresie. Îndemn toţi colegii din teatrele din România să iasă duminică, 3 martie, chiar dacă au, chiar dacă nu au spectacol, şi să le arătăm astfel guvernanţilor că nu cedăm, că nu suntem un popor uşor de umilit şi de îngenuncheat şi că încă sunt oameni care luptă pentru libertate. Hai, România!"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ionut Caras, actor: „Vrem să atragem atenția asupra derapajelor din țara noastră. Avem impresia că ne îndreptăm spre o mare prăpastie.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri