A vrut să-și salveze capra căzută în fântână, dar s-a prăbușit peste ea. S-a legat cu funia de picior, însă a uitat să o asigure

Data publicării:
bărbat salvat din fântână
FOTO: ISU Suceava

Un bărbat din județul Suceava a căzut 12 metri într-o fântână din care intenționa să-și salveze capra. Până la urmă, stăpânul și capra au fost salvați de pompieri.

Pompierii din Fălticeni au fost solicitați să intervină sâmbătă în localitatea Drăgușeni, după ce la 112 s-a primit un apel prin care un localnic a anunțat că o persoană a căzut într-o fântână dezafectată.

La fața locului, pompierii au aflat că o capră a căzut în fântână vineri, iar a doua zi proprietarul - un bărbat de 41 de ani - s-a dus să o salveze.

Din nefericire, a uitat să lege celălalt capăt al funiei, pentru a fi asigurat, şi a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 12 metri.

Şansa bărbatului, dat fiind locul izolat, în câmp, a fost faptul că alţi cetăţeni au observat întâmplarea şi au solicitat imediat ajutor la 112.

Pompierii militari, sosiţi la faţa locului, şi-au luat toate măsurile de siguranţă, iar un salvator, cu ajutorul accesoriilor specifice, a coborât în fântână, i-a asigurat și i-a pregătit pe cei doi pentru extragere. Ulterior, atât omul, cât şi animalul, au fost aduși la suprafață, sănătoşi, fără probleme deosebite, care să necesite transportul la spital, respectiv la o clinică veterinară”, spun pompierii într-un mesaj postat pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri