Video Accident surprins de camerele video: Un șofer drogat și fără permis a doborât un semafor

Data actualizării: Data publicării:
Untitled
Sursa foto: captură video Facebook / Actual Mehedinti

Un accident rutier spectaculos a fost surprins de camerele de supraveghere din Drobeta Turnu Severin.

Un șofer conduce cu viteză, apoi pierde controlul volanului și lovește un stâlp, doborând semaforul montat pe el, informează Actual Mehedinți.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit IPJ Mehedinți, bărbatul era drogat cu cocaină și nu deținea permis de conducere.

"În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea Prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, de polițiștii Biroului Rutier, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți, a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, din Drobeta-Turnu Severin. Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat o valoare pozitivă pentru substanța cocaină.", transmite IPJ Mehedinți.

Șoferul a fugit de la fața locului și a fost arestat ulterior, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, mai scrie sursa citată.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri