Adevărul.ro: Cuc a primit ordinul privind avioanele TAROM de la Ionel Arsene. Reacţia şefului PSD Neamţ

Data actualizării: Data publicării:
razvan-cuc-ionel-arsene-fb

Scandalul avioanelor care ar fi trebuit să fie reținute la sol în ziua moțiunii de cenzură ia amploare. Adevărul scrie că liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene este cel care i-ar fi cerut ministrului Răzvan Cuc să împiedice prin orice mijloace ca aleșii Opoziției să ajungă la București. Liderul social-democrat neagă însă informaţiile.

Sebastian Zachmann, jurnalist adevarul.ro: „La rândul său, Răzvan Cuc a primit ordin de la liderul PSD Neamţ Ionel Arsene. Arsene l-a transferat de la Giurgiu la organizaţia Neamţ. Domnul Cuc a fost în relaţii bune cu Bădălău, l-a trădat pe Bădălău, l-a tras pe linie moarta. Apoi, Dragnea a încercat să îl recupereze şi l-a mutat în Organizaţia Neamţ.

Liderul de Neamţ, şeful său direct, i-a cerut să blocheze acele avioane şi domnul Cuc a executat ordinul de partid”.

Șeful PSD Neamț, Ionel Arsene, a negat acuzațiile aduse în cazul TAROM.

"În urma alegaţiilor apărute în ultimele ore, precizez că nu i-am cerut nici ministrului Răzvan Cuc şi nici altcuiva vreodată să încalce legea sau să comită vreun abuz. Atragerea numelui meu într-un scandal creat artificial de o angajată concediată pentru lipsa de competenţă şi neîndeplinirea proiectului managerial la care s-a angajat, face parte din bătălia politică şi din atacurile subversive la adresa PSD”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactare G:M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri