Anchete după scandalul dintre un polițist local și unul al Brigăzii Rutiere, în Capitală

Data actualizării: Data publicării:
politist-local-scandal-politist-rutiera

Sunt anchete în Capitală, după apariția unor imagini în spațiul public, care surprind un scandal între un polițist local și unul de la Brigada Rutieră.

Brigada Rutieră a transmis, sâmbătă, că atât polițistul local, cât și cel rutier se aflau în timpul serviciului și aveau atribuții în domeniul siguranței rutiere.

„Atât polițistul rutier, cât și polițistul local se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în domeniul siguranței rutiere. Se efectuează verificări cu privire la discuția dintre polițistul din cadrul Brigăzii Rutiere și cel al Poliției Locale, pentru a se stabili contextul acestuia și motivele care l-au declanșat”, arată polițiștii de la Brigada Rutieră, într-un comunicat de presă.

Sursa citată precizează că niciun responsabil din managementul Brigăzii nu a antamat vreo intervenție cu privire la activitatea polițistului din cadrul Brigăzii Rutiere.

Reacția Brigăzii Rutiere a apărut după ce în spațiul public a apărut o filmare în care un polițist de la Brigada Rutieră îi cere unui agent de la Rutieră să se legitimeze, iar acesta a refuzat, între cei doi izbucnind un scandal, pe stradă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și Primarul sectorului 1 amenință că retrage polițiștii locali de pe străzi: „Cum să discut eu cu un sindicalist?”

Sursa: Mediafax

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri