Video Angajatul Poștei ascunsese o parte din banii furați în sobă

Data actualizării: Data publicării:
bani soba
Angajatul Poștei ascunsese o parte din banii furați în sobă. Foto: Poliția Română

Tânărul în vârstă de 20 de ani care a furat un sac cu bani din mașina Poștei Române ascunsese o parte din bani în soba din locuința sa din București. 

Poliției Orașului Chitila, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat o percheziție domiciliară, la imobilul din București, unde bărbatul de 20 de ani locuia în fapt.

La percheziții, polițiștii au descoperit într-o sobă din locuință suma de 28.200 lei, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Tânărul de 20 de ani a fost prins după trei zile, în Ploiești. Sâmbătă, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Din cei aproape 280.000 de lei pe care i-a furat din mașina Poștei, polițiștii au recuperat 235.000, pe care tânărul îi avea cu el, în sac, la care se adaăugă cei 28.200 de lei găsiți în sobă.

Bărbatul, care lucra de nici două săptămâni la compania de stat, a fost găsit în Ploiești și încă avea sacul cu bani. Tânărul le-a spus polițiștilor că se săturase de viața grea pe care o avea și a cheltuit banii pe haine, mese la restaurant și închirierea unui apartament în Ploiești.

Ancheta a început după ce un șofer al Poștei a reclamat că din mașina cu care urma să distribuie pensiile a dispărut un sac cu bani, luat chiar de colegul care îl însoțea.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri