Video Băiatul de 15 ani care a tăiat cauciucurile mai multor mașini din Constanța va fi cercetat sub control judiciar

Data publicării:
tanar constanta cauciucuri
Principalul suspect este unul dintre adolescenții implicați în incendierea unui blocului din Constanța, în 2021. Foto: captură Digi24

Băiatul de 15 ani care a tăiat cauciucurile mai multor mașini din Constanța a primit control judiciar, după reținerea de 24 de ore. Adolescentul a mai fost cercetat pentru incendierea unui bloc și alte furturi.

„În noaptea de 23/24 septembrie 2023 inculpatul C.A., în vârstă de 15 ani, a provocat distrugeri la opt autoturisme parcate pe mai multe străzi din municipiul Constanţa, prin înţeparea anvelopelor acestora cu un obiect tăietor-înţepător, tip briceag”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Sursa citată a precizat că băiatul respectiv a fost cercetat anterior pentru comiterea unor infracţiuni de furt din societăţi comerciale şi a unei infracţiuni de distrugere prin incendiere a unui bloc de locuinţe din municipiul Constanţa.

La finalul cercetărilor în dosarul care a vizat distrugerea mai multor apartamente prin incendiere el nu a fost trimis în judecată.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri