Bărbatul care ar fi sustras pistolul femeii jandarm a fost reținut

Data actualizării: Data publicării:
barbat care a furat pistol arma violente protest
 Bărbatul suspectat că ar fi sustras pistolul femeii jandarm în timpul violenţelor de la protestul de vineri seara a fost prins. Nu a fost găsită, însă, și arma.
 

 Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din Ilfov, este acuzat de două infracţiuni. Vorbim despre nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

El a fost audiat mai multe ore la Poliţia Capitalei, până spre dimineaţă. Autorităţile au reuşit să-l identifice luni pe bărbat după ce un cetăţean a oferit poliţiştilor din Ilfov mai multe informaţii pe baza imaginilor prezentate în mass media, inclusiv de Digi 24.

Vineri seară, la protestul din Piaţa Victoriei, în timp ce doi jandarmi, printre care şi o femeie, au fost agresaţi de mai multe persoane, pistolul femeii a fost sustras în îmbulzeala creată.

Bărbatul reţinut a fost adus aici la Arestul Central, iar în cursul acestei zile va ajunge în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în acest caz. Poliţiştii nu au găsit încă arma şi mai au de identificat şi alţi participanţi la incidente.

Citiți și: 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri