Căpitanul echipei Spaniei a primit vestea că tatăl ei a murit după victoria în finala Cupei Mondiale

Data actualizării: Data publicării:
Olga Carmon sărută medalia de campioană
Olga Carmona a primit vestea că tatăl ei a murit după victoria împotriva Angliei în finala Cupei Mondiale. Foto: Profimedia Images

Căpitanul naționalei de fotbal feminin a Spaniei, Olga Carmona, care a înscris golul câștigător în finala Cupei Mondiale, a primit după meci vestea că tatăl ei a murit, relatează BBC.

Carmona, în vârsta de 23 de ani, a înscris singurul gol al partidei, prin care Spania a învins Anglia și a obținut trofeul. Conform Reuters, tatăl sportivei se lupta de multă vreme cu o boală nespecificată și a murit vineri, a relatat Reuters.

„Știu că m-ai privit în seara asta și știu că ești mândru de mine. Să te odihnești în pace, tată”, a scris Carmona pe rețelele sociale, adăugând și o fotografie în care sărută medalia victoriei.

„Fără măcar să știu, aveam o stea norocoasă înainte de începerea jocului. Știu că mi-ai dat putere ca să reușesc ceva deosebit”, a mai adăugat sportiva spaniolă.

O stea aurie este adăugată la tricourile câștigătorilor Cupei Mondiale, deasupra blazonului echipei naționale, de fiecare dată când câștigă un trofeu mondial.

„Cu tristețe profundă anunțăm moartea tatălui Olgăi Carmona”, a transmis Federația de Fotbal Spaniolă pe rețelele sociale.

„Fotbalista a aflat trista veste după finala Cupei Mondiale. Trimitem cea mai sinceră îmbrățișare Olgăi și familiei ei în acest moment de tristețe profundă. Te iubim, Olga, tu reprezinți istoria fotbalului spaniol”, a mai transmis federația.

Conform publicației spaniole Relevo, familia și prietenii au decis să nu-i dea vestea sportivei pentru ca aceasta să se poată concentra pe meci. Mama și frații ei au ajuns în Australia, sâmbătă, pentru a o susține la meci.

Citiți și: VIDEO Scandal după Cupa Mondială. Președintele federației spaniole a sărutat pe buze o jucătoare la decernarea trofeului

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri