Coșmarul continuă: Lucrările de la metrou încurcă traficul. Circulația, deviată prin șantier

Data publicării:
trafic deviat razoare

Noi restricții în Capitală din cauza lucrărilor la metroul din Drumul Taberei. De astăzi, traficul rutier de la intersecția Răzoare este deviat prin șantierul de la Academia Militară. Nu se știe până când. Cel puțin până la sfârșitul anului când e programată finalizarea lucrărilor la metrou.

Maria Moiș, jurnalist Digi24: Șoferii care vor avea drum spre Centrul Capitalei vor trebui să treacă prin șantierul de la Academia Militară. Vor fi două benzi pe sens care duc spre Șoseaua Panduri.

Noul traseu a fost pus în aplicare abia la o oră față de programul anunțat public. A fost nevoie de prezența polițiștilor de la Brigada Rutieră ca devierea să aibă loc în condiții de siguranță.

Șofer: Acum am văzut prima oară că s-a modificat intersecția. Sper că se va mai elibera puțin, era cam dificil de ocolit.

Unii șoferi s-au încurcat și au făcut manevre ilegale chiar sub ochii polițiștilor, dar au scăpat fără sancțiuni.

Polițist: Trebuie să mergeți înainte, că de aici vă întoarceți înapoi în Cotroceni!

Jurnalist: Acum treceti prin șantier.

Șofer: Va fi gata peste 20 de ani, am înțeles!

A fost nevoie de reconfigurarea traseului pentru că Metrorex va continua lucrările la intrarea B de la viitoarea gură de metrou Academia Militară. Majoritatea șoferilor spun că drumul prin șantier este mai drept dacă vor să ajungă în centrul Bucureștiului.

Metrorex nu a precizat data până la care este nevoie de aceste devieri ale traficului în zonă . Construcția la metroul din Drumul Taberei a început în 2011 și se așteaptă finalizarea ei în luna decembrie a acestui an, după o serie de amânări.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri