Video Crimă înfiorătoare în Oradea. Un tânăr de 25 de ani și-a înjunghiat mortal tatăl cu mai multe lovituri de cuțit

Data publicării:
crima oradea
Într-un moment de furie oarbă, fiul și-ar fi înjunghiat tatăl cu un cuțit în gât și abdomen. Sursa foto: eBihoreanul

Un tânăr din Oradea a fost reținut, marți, de polițiști pentru că și-ar fi omorât tatăl. Agresorul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit în gât și torace, după care și-ar fi provocat răni și lui însuși. Vecinii au fost cei care au sunat la 112. Ambii bărbați au fost transportați la spital. Din cauza hemoragiei, tatăl, în vârstă de 53 de ani, a decedat în cursul serii, scrie Agerpres.

Apelul la 112 a fost dat marți, în jurul orei 16:43, și anunța o altercație între doi bărbați, într-un bloc de pe strada Ion Bradu din Oradea. Când au ajuns la locul solicitării, polițiștii au găsit pe asfalt, în fața blocului, două victime: doi bărbați, tată și fiu, de 53, respectiv 25 de ani.

Între cei doi, spun martorii, s-ar fi iscat un scandal monstru. Mai întâi în scara blocului și apoi afară, în fața imobilului. Într-un moment de furie oarbă, fiul și-ar fi înjunghiat tatăl cu un cuțit, de mai multe ori, în abdomen și în zona gâtului. După altercație, agresorul și-ar fi autoprovocat la nivelul corpului mai multe plăgi tăiate, scrie sursa citată.

În imaginile surprinse de vecini se poate observa cum ambii bărbați zac întinși pe trotuarele din fața blocului, în timp ce medicii încearcă să le acorde primul ajutor.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional! 

Cei doi au fost transportați de urgență la spital. Spre seară, însă, din cauza hemoragiei interne şi externe, tatăl a decedat. Tânărul a fost internat în secția de Chirurgie a spitalului și este în stare stabilă, spun medicii.

Potrivit eBihoreanul, victima ar fi un cunoscut antreprenor din Beiuș. Bărbatul ar fi fost implicat în trecut în contrabanda cu produse petroliere și ar fi făcut 5 ani de închisoare pentru evaziune fiscală şi înşelăciune. După eliberare, s-ar fi reorientat profesional și a lucrat în construcții. 

Marți, imediat după decesul tatăl lui, fiul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor și riscă ani grei de închisoare. 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri