Cum e viața lui Liviu Dragnea la pușcărie. Cu ce persoane vorbește zilnic la telefon și cu câți infractori împarte celula

Data publicării:
dragnea mustata

Informații noi despre viața lui Liviu Dragnea din închisoare. Fostul lider PSD vorbește aproape zilnic la telefon cu Codrin Ștefănescu și Florin Iordache. La fel și cu iubita sa Irina și cu fiul său. Dragnea are dreptul la telefon o oră pe zi și de cele mai multe ori folosește acest drep pe deplin. De curând a fost mutat din celulă, iar la atelierul auto aproape zilnic discută cu Florin Blejnar, fostul șef al ANAF.

Liviu Dragnea nu mai are statut de deținut privilegiat - a fost mutat începând de luni într-o celulă în care sunt încarcerați alți 4-5 deținuți. Unul dintre ei este traficant de droguri.

Până atunci se afla singur pe Secția 7. I-a fost refuzată permisia, în cursul zilei de ieri. Nu a cerut el această recompensă, dar a intrat oficial în discuție pentru că a obținut credite prin muncă. Totuși, a primit dreptul la un pachet suplimentar, spun sursele noastre. El iese la muncă și sâmbăta, pentru a câștiga credite suplimentare.

Ziua din penitenciar începe la 6:30. După micul dejun merge la garaj. Până nu demult, acolo se întâlnea cu Sorin Blejnar, dar fostul șef ANAF a fost mutat la Jilava între timp. Când nu e la muncă, primește vizite - nu foarte dese totuși, dar își ocupă timpul la telefon.

Zilnic îi telefonează Irinei, iubitei lui. Dar foarte des vorbește și cu Florin Iordache, Codrin Ștefănescu și Alfred Simonis - șeful deputaților PSD.

Liviu Dragnea are o stare bună de spririt, iar de mustață a scăpat în prima lună de când a fost închis, mai arată informațiile Digi24.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri