Dealerul lui Vlad Pascu, Tudor Duma, rămâne în arest. Decizia este definitivă

Data actualizării: Data publicării:
Tudor Duma, zis Maru, dealerul de droguri al lui Vlad Pascu
Tudor Duma, zis Maru, dealerul de droguri al lui Vlad Pascu Foto: Inquam Photos/ George Călin

Tudor Duma, cunoscut sub numele de Maru, dealerul lui Vlad Pascu și cel care s-a filmat când a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente cu care să se drogheze, rămâne în arest preventiv. Şi în cazul celorlalţi doi tineri din dosar, Constantin Costin Anton şi Constantin Ștefan Ciprian, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins contestaţia la măsura arestului.

Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondate contestațiile formulate de inculpații Constantin Costin Anton, Constantin Ștefan Ciprian, și Duma Tudor împotriva sentinţei Tribunalului Bucureşti, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, pe 15 septembrie.

Sentinţa este definitivă.

„Obligă contestatorii la plata sumei de 200 lei fiecare, cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, se arată în decizia Curţii de Apel.

Maru face parte din cercul lui Vlad Pascu, autorul accidentului din data de 19 august de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa.

În 14 septembrie, Maru a postat pe o reţea de socializare momentul când a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente ca să se drogheze.

A doua zi, atât el cât şi ceilalţi doi tineri din dosarul de trafic de droguri extins de la Vlad Pascu au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri