Doi deputați PSD au fost amendați după un scandal în Centrul Vechi. Ei ar fi refuzat să poarte mască

Data actualizării: Data publicării:
solomon-stativa
Deputații Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă au fost amendați după ce au făcut scandal în Centrul Vechi. Foto: cdep

Deputații PSD Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă au fost amendați marți dimineață cu 2.600 de lei după ce, aflați într-un fast-food din Centrul Vechi al Capitalei, au făcut scandal când li s-a cerut să poarte mască, iar apoi i-au înjurat pe polițiști.

Actualizare 9:05. Cei doi bărbați amendați de polițiști sunt Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă, deputați PSD de Vaslui. Unul dintre ei a fost amendat cu 1.600 de lei, iar celălalt cu 1.000 de lei. Polițiștii nu au deschis dosar penal.

Citește și

Prima reacție a deputatului Adrian Solomon după ce a fost amendat pentru că nu a purtat mască la șaormerie

Poliția Capitalei: Deputații Solomon și Stativă au fost amendați pentru că i-au înjurat pe polițiști în Centrul Vechi


„În această dimineață, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant”, transmit polițiștii, într-un comunicat.

Polițiștii au intervenit la fața locului și l-au găsit pe bărbat, alături de un prieten care, la rândul lui, a avut un comportament similar.

„În urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, precizează sursa citată.

(Redactor: George Costiță)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri