Două fetițe s-au rătăcit pe munte, lângă pârtia de schi Transalpina

Data actualizării: Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ: Facebook/ Salvamont România

ACTUALIZARE. Salvamontiștii au ajuns la cei doi copii care s-au rătăcit în pădurea Voineasa, sâmbătă, în timp ce erau la schi. Este vorba despre două fete de 9 și 11 ani.

Cele două fetițe sunt în regulă și nu au probleme medicale.

„Zona este deosebit de accidentată, zăpada este foarte mare, foarte mulți copaci doborâți de vânt, elemente pe care le analizează și de care vor ține cont salvamontiștii în alegerea căii de întoarcere astfel încât acțiunea sa se desfășoare în deplină siguranță. Trebuie apreciat comportamentul celor doi copii, și-au păstrat cumpătul, au anunțat când au simțit că sunt probleme și au rămas împreună până la sosirea salvamontiștilor”, arată Salvamont.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Salvamontiştii din Voineasa intervin sâmbătă seara pentru căutarea a doi minori rătăciţi prin pădure, după ce au părăsit zona amenajată a pârtiei de schi.

''Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul Serviciului Salvamont Voineasa pentru căutarea a doi minori rătăciţi prin pădure după ce au părăsit zona amenajată a pârtiei de schi'', informează Salvamont România, pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, se speră ca identificarea locului celor doi copii să fie făcută cât mai repede întrucât s-a lăsat întunericul şi temperaturile încep să scadă foarte mult.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri