Copii înjunghiați la un festival de muzică din Brașov. Un tânăr de 18 ani a fost reținut

Data actualizării: Data publicării:
Campaigners Call For Tougher Knife Laws
Foto: Gulliver/Getty Images

Doi copii au fost înjunghiați, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, la un festival de muzică populară din comuna Prejmer, județul Brașov. Poliția face anchetă, cei doi băieți fiind duși la spital.

ACTUALIZARE: Un tânăr de 18 ani este suspectul principal în cazul agresiunii asupra a doi copii din Prejmer. Polițiștii brașoveni l-au reținut pe bărbat, transmite corespondentul Mediafax.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, județul Brașov, au reținut, duminică, pentru 24 ore un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Brașov, suspectat că i-a înjunghiat pe cei doi copii, în timpul unui festival de muzică populară, la Prejmer.

„A avut loc un conflict spontan între doi tineri de 15, respectiv 17 ani pe de-o parte, și alți doi bărbați de 18, respectiv 20 ani pe de altă parte. În urma unui schimb de replici, cei patru tineri s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii și picioarele, iar bărbatul în vârstă de 18 ani i-ar fi lovit pe cei doi minori cu un obiect tăietor înțepător în zona abdomenului, pe unul dintre ei și a omoplatului drept, pe celălalt”, au transmis reprezentanții Poliției Brașov.

Cei doi copii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind bună.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și lovirea sau alte violențe, dosar instrumentat sub coordonarea procurorului.


Potrivit reprezentanților ISU Brașov, doi copii, unul de 14 ani și altul de 15 ani, au fost înjunghiați și au fost duși la Spitalul de Pediatrie cu răni la spate și bazin.

„Două persoane de 14, respectiv 15 ani au fost transportate la Spitalul de Pediatrie cu plăgi minore la spate și bazin”, a transmis ISU Brașov, citat de Mediafax.

Deocamdată nu este cunoscut motivul agresiunii, în acest caz fiind deschisă o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat și pentru identificarea autorului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri