Video Primarul din Reșița si-a cumpărat teren de 240.000 de euro în Zanzibar. „După 7 ani de primărie, să nu mai văd pe nimeni”

Data actualizării: Data publicării:
primar resita
Primarul din Reșița, Ioan Popa. Foto: Facebook Ioan Popa

Primarul din Reșița, Ioan Popa, și-a cumpărat un teren de 2.400 de metri pătrați în Zanzibar, o insulă din largul coastelor Africii, și vrea să își construiască acolo „o căsuță cu două apartamente”. El spune că se duce tocmai la capătul lumii pentru că, la finalul mandatului, nu mai vrea să vadă pe nimeni.

Mulți visează la o casă în paradisul exotic din mijlocul Oceanului Indian. Pentru primarul din Reșița, însă, visul devine realitate. 

„Nu vreau să fac nimic în Zanzibar, mi-am luat un teren unde vreau să fac o căsuță cu două apartamente. Atât! O casă pasivă, e soare, pun panouri fotovoltaice, e vânt. Vreau o casă tipică, clasică, din zona respectivă, care să se autosusțină”, spune edilul, potrivit G4media.  

Edilul a plătit 240.000 de euro pentru teren, potrivit sursei citate, iar ridicarea casei l-ar mai costa alte zeci de mii. Banii nu par a fi o problemă pentru primar, după două mandate. Ba mai mult, are și o firmă de fotovoltaice în Zanzibar.

„Acum, după șapte ani de primărie și zecile de proiecte pe care le avem în implementare, stresul pe care mi-l dau, dorința mea este să nu mai văd pe nimeni, să evadez și să stau liniștit într-un loc unde să pot să mă bucur de un răsărit de soare, de apusul de soare, să mă bucur de vânt, de valuri”, mai spune acesta. 

Ioan Popa este primarul „contrastelor”. Evadează la căldură în Zanzibar, dar și în nămeți, la munte și e un împătimit al schiurilor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri