Liviu Pop îl acuză pe Klaus Iohannis de plagiat

Data publicării:
senatorul psd liviu pop

Fostul ministru al Educației Liviu Pop acuză că proiectul „România educată”, lansat de președintele Klaus Iohannis, are suspiciuni „rezonabile” de plagiat.

liviu pop inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

„Rezultatele proiectului “România educată”, finanțat din bani publici, au suspiciuni rezonabile de plagiat și falsificare. Îl poftesc pe autointitulatul politruc K.W. Iohannis să verifice și să comunice public concluziile”, a scris Pop, pe pagina lui de Facebook.

Klaus Iohannis a lansat în dezbatere publică, miercuri, la Cotroceni, proiectul „România educată”, el spunând că generaţiile de tineri trebuie pregătite pentru ce va fi în viitor, nu pentru cum a fost când decidenţii au fost elevi, sau studenţi, sau miniştri.

Proiectul reprezintă cea mai amplă şi de durată consultare publică desfăşurată până acum în domeniul politicilor publice din educaţie. La dezbatere au participat peste 10.000 de persoane, iar la elaborarea documentelor lansate cu această ocazie au contribuit peste 60 de instituţii publice, organizaţii neguvernamentale şi reprezentanţi ai actorilor din domeniu, a precizat Administraţia prezidenţială într-un comunicat. „Acest demers exprimă dorinţa Preşedintelui României ca fiecare român să aibă ocazia de a contribui la proiect”, a adăugat sursa citată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri