ACCIDENT AVIATIC. Patru răniți sunt la Terapie Intensivă, în stare stabilă, al cincilea a fost externat

Data publicării:
accident aviatic animatie-1

Actualizare 12.30 Unul dintre pacienții internați la Cluj a fost externat. Este vorba despre medicul Radu Zamfir, care a avut răni ușoare și este cel care a semnalat accidentul la 112. A fost externat la cerere și pe proprie răspundere. El va face declarații de presă la ora 15.30.

_______________________

Cristina Ghervan, director medical la Spitalul de Urgență Cluj, a precizat că au fost întreprinse intervențiile de urgență, destinate închiderii rănilor și s-a trecut la terapia termodinamică. Victimele sunt conștiente și stabile hemodinamic, a precizat medicul.

Spitalul Elias din Capitală a anunțat, la rândul său, că medicul Valentin Calu este în stare stabilă, internat la Terapie Intensivă la Cluj, iar conform procedurilor, deocamdată nu se pune problema transportării sale acasă. Medicul prezintă multiple mărci traumatice, are fracturi de arcuri costale, o fractură de corp vertebral, dar e stabilă. Medicul este în șoc posttraumatic, o a doua evaluare a sa a fost făcută în această dimineață, iar următoarea este programată miercuri dimineață.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri