Accident grav pe pârtia din Predeal | Un tânăr de 17 ani a murit într-un accident cu un snowmobil furat

Data publicării:
predeal accident

E anchetă după ce un adolescent din București a murit azi-noapte pe pârtia din Predeal. Băiatul a suferit un accident de snowmobil, după ce împreună cu un prieten a furat un snowmobil și a plecat cu el pe pârtie. Cei doi au pierdut controlul asupra direcției, au rupt o plasă de protecție a pârtiei și au lovit un chioșc aflat în apropiere. Și prietenul victimei este în spital în stare gravă la spital. 

La data de 26 ianuarie 2020, în jurul orei 03.30, Poliția Stațiunii Predeal a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, pe pârtia de schi din orașul Predeal a avut loc un accident cu un snowmobil, în care au fost implicați doi tineri, în vârstă de 17 ani din București.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 02.00, cei doi tineri ar fi sustras un snowmobil, aflat la baza pârtiei în vederea utilizării acestuia pe pârtie.

În timp ce se deplasau cu acesta, conducătorul vehiculului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a rupt o plasă de protecție a pârtiei și a lovit un chioșc amplasat la baza pârtiei.

Conducătorul vehiculului, în vârstă de 17 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior, fiind declarat decesul acestuia.

Cel de-al doilea tânăr a fost consultat la fața locului de către echipajul medical, ulterior fiind prezentat la spital pentru investigații medicale.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "furt în scop de folosință","vătămare corporală din culpă" și "ucidere din culpă", instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri