Acoperişul unui bloc turn de pe Faleza Nord din Constanța, cuprins de flăcări. 50 de pompieri au luptat pentru stingere

Data actualizării: Data publicării:
incendiu la un bloc
Acoperişul unui bloc turn de pe Faleza Nord din Constanța, cuprins de flăcări. Zeci de persoane, evacuate de pompieri. Foto: ISU Dobrogea

Mai multe echipaje de pompieri intervin joi seară, în cartierul Faleză Nord din municipiul Constanţa, după ce acoperişul unui bloc turn a fost cuprins de flăcări, arzând pe o suprafaţă de circa 300 de metri pătraţi, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”.

ACTUALIZARE 22:35 - Incendiul s-a iscat la o construcţie improvizată ridicată pe acoperişul blocului şi a fost stins în aproximativ o oră.

„Incendiul a fost lichidat, au ars circa 300 metri pătraţi din acoperiş. Pe terasa blocului era o construcţie de vară, improvizată de proprietar. La intervenţie au acţionat 53 subofiţeri şi 2 ofiţeri cu 8 ASAS, 2 ATPVM, 2 ASII, Autoplatforma, 3 SMURD B2, 2 AMOP, 2 Cisterne RAJA”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, Oana Manoilă, pe lângă locatarii blocului care au ieşit singuri din locuinţe, alte 37 de persoane au fost evacuate de către pompieri, aceştia asigurându-se totodată că, în prezent, nu mai sunt oameni în interiorul blocului, potrivit Agerpres.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri