Agresaţi în trafic de presupuși ofiţeri MApN. Dobrițoiu își cere scuze

Data publicării:
1111 20femeie 20accident-32907

Actualizare 12.50 Într-un comunicat, Ministerul Apărării confirmă că doi angajați ai săi au fost implicați într-un incident în trafic noaptea trecută.

O comisie de anchetă numită de şeful Statului Major General cercetează împrejurările evenimentului, în colaborare cu reprezentanţii Poliţiei Capitalei, precizează Ministerul Apărării. Ministrul apărării, Corneliu Dobritoiu, „îşi cere scuze în numele instituţiei şi anunţă că vor fi luate măsuri severe pentru a nu mai fi pusă la îndoială conduita corpului de cadre al Ministerului Apărării Naţionale”, se spune în comunicat.

_____________________________

Cu toate acestea,Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei, declarase la Digi24 cădocumentele prezentate de agresori nu pot confirma că ar lucra în MApN.

După incident, pe numele unuia dintre agresori a fost deschis un dosar penal pentru ultraj.

Femeia, pe nume Elena Paraschiv, a povestit că a încercat să depăşească o maşină pe bulevardul Iuliu Maniu, dar i-a înfurit pe ocupanţii acesteia, care au început să o şicaneze.

Şoferiţa, care se afla în maşină cu soţul ei, s-a refugiat în Piaţa Leu. Acolo au oprit şi urmăritorii lor. Cei trei bărbaţi, susţine femeia, i-au lovit autoturismul cu picioarele. Jandarmii care supraveghează Palatul Cotroceni i-au încătuşat pe cei trei agresori şi i-au dus la Secţia 22 de Poliţie.

Femeia susține că agresorii s-au lăudat că sunt angajaţi ai Ministerului Apărării Naţionale şi că nu vor fi pedepsiţi pentru acest incident.

În timpul audierilor, doi dintre turbulenţi au acuzat că se simt rău, pentru că ar fi fost agresaţi de jandarmi. Ei au fost transportaţi cu ambulante SMURD la Spitalul Universitar.

Al treilea bărbat a fost scos din secţia de poliţie pe uşa din spate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri