Sari la conținut

Anchetă a poliției la patinoarul din Gherla, după ce gheața s-a spart

Au fost clipe de panică vineri seară, pe patinoarul din Gherla. Oamenii veniţi să se distreze au văzut cum, la un moment dat, gheaţa s-a rupt, iar o fetiţă de şase ani a căzut în apă. Mama ei, încercând să o scoată, a intrat şi ea în apă.

Din fericire, în locul respectiv apa are o adâncime de câțiva zeci de centimetri, aşa că nu s-a înâmplat nimic grav. Cei care administrează patinoarul, adică reprezentanţii Consiliului Local, se dezvinovăţesc.

Accesul pe patinoar se face pe propria răspundere. Punctul de acces este locul unde se aglomerează cel mai tare gheața, e supusă presiunii, de obicei stau multe persoane pe o suprafață mică de gheață”, a declarat Bogdan Berceni, directorul ADP Gherla.

Patinoarul situat în parcul din Gherla este acum închis, însă cei care administrează acest loc susțin că dacă temperaturile vor scădea în următoarele zile, acesta va fi redeschis.

Deşi nimeni n-a depus vreo reclamaţie până acum, poliţiştii din Gherla s-au autosesizat şi vor face o anchetă. Un incident asemănător s-a petrecut şi anul trecut.