Sari la conținut

Asistenta decedată în accidentul aviatic, declarată post mortem cetăţean de onoare al oraşului Năvodari

 

Gabriela Harton a murit în accidentul aviatic din 15 decembrie FOTO Facebook

Ea va fi înmormântată astăzi, în Năvodari, oraşul său natal.

Administraţia locală din Năvodari a precizat, prin intermediul viceprimarului Florin Chelaru, că Gabriela Harton va fi declarată, post mortem, cetăţean de onoare al oraşului. Hotărârea va fi adoptată în şedinţa Consiliului Local de joi.

„Am luat în calcul acest lucru. O să acordăm şi un ajutor bănesc în valoare de 4.000 de lei. Este foarte greu. Un copil a rămas orfan şi de tată şi de mamă. Fac apel către năvodăreni să fie alături de familie în aceste momente grele, să fie alături de copil. Înmormântarea este programată la ora 12.00. Voi depune o coroană de flori. Şedinţa de Consiliu Local este programată la ora 17.00. În cadrul şedinţei o vom declara, post mortem, cetăţean de onoare al oraşului Năvodari”, a declarant, pentru Replica de Constanţa, viceprimarul Florin Chelaru.

Acesta a mai anunţat că asistenta care a murit în accidentul aviatic de luni, 15 decembrie a.c., va primi un loc de veci în cimitirul oraşului, urmaşii fiind scutiţi de toate taxele.

„Supărarea este foarte mare. Sunt mâhnit. Un copil a rămas fără părinţi. Copilul este în grija bunicului şi am înţeles că este elev la Şcola nr. 2 din Năvodari. Vom analiza situaţia cu atenţie, să vedem care sunt necesităţile, să le oferim o masa caldă”, a mai spus Chelaru.

Elicopter SMURD prăbușit în Lacul Siutghiol. Toate cele patru persoane aflate la bord au murit