Aterizare de urgență la Timișoara, după ce unui copil i s-a făcut rău

Data publicării:
29032013-2013-04-15-14h20m19s233

Actualizare ora 14.30. Fetiţa de nouă luni căreia i s-a făcut rău, sâmbătă, într-o aeronavă Wizz Air de pe ruta Bucureşti - Pisa are insuficienţă respiratorie şi malformaţie cardiacă, fiind transportată la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medicii i-au acordat primul ajutor pe platforma aeroportului.

„Fetiţa de nouă luni a fost transportată, alături de mama sa, care o însoţea, la Spitalul de Copii din Timişoara. Fetiţa a fost diagnosticată cu insuficienţă respiratorie acută pe o malformaţie cardiacă. În mod normal nu avea indicaţie de zbor. S-a decompensat în avion, practic. Acum este în stare stabilă, însă gravă", a spus Iancu Leonida, directorul serviciului de ambulanță Timiș.

Directorul Aeroportului din Timişoara, Daniel Idolu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că aeronava în care se afla fetiţa a decolat, continuându-şi zborul spre destinaţie cu ceilalţi pasageri aflaţi la bord şi, cel mai probabil, va ateriza la Pisa cu întârziere.


O aeronavă Wizz Air care venea de la Bucureşti şi se îndrepta către Pisa (Italia) a aterizat, sâmbătă, de urgenţă, pe Aeroportul din Timişoara, după ce unui copil aflat la bord, o fetiţă de nouă luni, i s-a făcut rău.

Pacientul, împreună cu părinții săi, a fost așteptat pe aeroport și preluat de o ambulanță, fiind transportat la un spital din Timișoara.

Aeronava Wizz Air urma să-și reia cursa către Pisa, întârzierea fiind de cel mult jumătate de oră.

Nu este pentru prima oară când se întâmplă un asemenea incident la Timișoara, iar protagonist este un copil. În octombrie anul trecut, un avion a cerut aterizarea de urgență după ce starea unui copil bolnav și operat, care era dus în străinătate, s-a înrăutățit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri