Bărbat reţinut după ce a lovit cu mașina doi poliţişti care îl opriseră pentru control

Data publicării:
Mașinîă de poliție.
Bărbat reţinut după ce a lovit cu mașina doi poliţişti care îl opriseră pentru control.

Un bărbat din comuna Poiana Lacului a fost reţinut pentru ultraj, după ce a fost oprit de poliţişti pentru un control în trafic, nu a vrut să prezinte actele şi a fugit cu maşina lovindu-i pe doi dintre poliţişti, informează, miercuri, IPJ Argeş.

În ziua de 26 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar după administrarea probatoriului, procurorul de caz a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, a unui bărbat de 34 de ani, din Poiana Lacului”, precizează IPJ Argeş.

Incidentul a avut loc acum trei zile.

În ziua de 24 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, un echipaj, format din doi poliţişti, din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu efectuând activităţi specifice de control rutier, pe raza comunei Poiana Lacului, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, de 34 de ani, din comună Poiana Lacului. Bărbatul a refuzat să prezinte poliţiştilor documentele personale şi ale autoturismului, efectuând manevra de mers înapoi şi, ulterior, a demarat în viteză, cu intenţia de a sustrage controlului”, mai informează IPJ Argeş.

Când a fugit, şoferul a lovit cu maşina doi poliţişti, l-a călcat cu roata maşinii pe unul dintre poliţişti şi l-a acroşat cu autoturismul pe celălalt poliţist. Cei doi poliţişti nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ulterior, bărbatul a fost identificat, iar din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat că figura cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie dispuse măsuri preventive.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri