Cele şapte trenuri blocate în gările din Braşov au cumulat întârzieri de 3000 de minute. Sute de oameni au aşteptat ore în şir deblocarea circulaţiei

Data publicării:
gara-1

Şapte trenuri au fost blocate în gările din Timişul de Sus, Braşov şi Predeal, după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi pe şinele de tren, cumulând întârzieri-record de peste 3000 de minute. Sute de oameni au fost nevoiţi să aştepte în trenuri până când copacii doborâţi de vremea rea din ultimele trei zile au fost îndepărtaţi de pe linia de cale ferată. Pasagerii se plâng că au stat ore întregi fără să ştie ce s-a întâmplat, în condiţiile în care CFR a comunicat oficial că traficul a fost reluat de la ora 19.

Garniturile au ajuns la Gara de Nord în jurul orei 3. Călătorii se plâng că au aşteptat ore în şir în tren, fără să primească vreo informaţie cu privire la cauza întârzierii. „Nu ne-a anunţat nimeni de nimic. Nu ne-au întrebat nici dacă vrem un pahar de apă”, s-a plâns unul dintre călători. „Să nu iţi spună nimeni de ce stai în gară? Nu se poate aşa ceva!”, spune o altă călătoare, discutând cu o funcţionară a gării.

Cei care nu au mai avut răbdare să aştepte ca trenurile să se pună în mişcare au plecat spre destinaţie cu microbuzele sau chiar cu taxiurile.

Ultimul tren din cele blocate în gara din Braşov a plecat la ora 0:08, cu o întârziere de peste şapte ore. Şi la Gara de Nord din Bucureşti, trenurile au înregistrat până la 600 de minute întârziere din cauza copacilor căzuţi pe liniile de cale ferată.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri