Sari la conținut

Cetăţean străin de 53 de ani, reţinut în Bucureşti pentru relaţii sexuale cu minori

Un cetăţean străin, de 53 de ani, a fost reţinut de magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 pentru relaţii sexuale cu minori, anunţă Poliţia Capitalei, precizând că bărbatul racola copii instituţionalizaţi sau din familii dezorganizate, cărora le oferea bani, scrie News.ro.

politia

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în vederea depistării unui cetăţean străin, de 53 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, anunţă Poliţia Capitalei.

Anchetatorii au stabilit că cetăţeanul străin a întreţinut, în schimbul unor sume de bani sau al unor cadouri,  relaţii sexuale cu minori proveniţi din familii dezorganizate şi instituţionalizaţi.

Cercetările sunt continuate cu cetăţeanul străin în stare de reţinere, el urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pe aceeași temă