Sari la conținut

CFR oferă informații în timp real despre trenurile aflate în circulație

Test al site-ul în cazul unei călătorii Iași - București Nord

„Pentru informarea în timp real a călătorilor despre graficul de circulaţie al trenurilor, pe site-ul CFR SA este funcţional programul IRIS care oferă date despre poziţia exactă a unui tren aflat în circulaţie, program care poate fi accesat direct la adresa http://cfr.ro/index.php/cauta-tren”, se arată într-un comunicat al CFR.

De asemenea, gările din Timișoara, Brașov și Craiova au fost dotate cu camere web pentru ca cei interesați să poată vedea tabela de Plecări-Sosiri.

„Pasagerii care pornesc în călătorie din gările București Nord, Brașov, Craiova şi Timișoara pot afla ora de plecare sau de sosire a unui tren tot pe site-ul companiei CFR SA, prin accesarea link-ului http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web”, precizează compania.

Compania Naţională de Căi Ferate precizează că circulaţia trenurilor este adaptată în continuare la condiţiile de iarnă.

„Pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA va menţine comunicarea cu operatorii de transport feroviar (OTF) şi va aviza condiţiile de circulaţie pe secţiile de cale ferată. Până la ora 14.00, niciun operator de transport feroviar de călători (de stat sau privat) nu a anunţat reducerea numărului de curse pentru această zi, în grafic fiind programate să circule peste 1600 de trenuri de călători şi de marfă pe reţeaua naţională”, se mai arată în comunicat.

Pe aceeași temă