Chiul în masă de la muncă, pentru petrecere

Data publicării:
Botosaneanul trezorerie goala 1

Aproape toți cei 60 de angajați ai trezoreriei Botoșani au încheiat joi ziua de lucru la ora 14:30 și asta deși aveau program până la 16:30 sau chiar 18:30. Funcţionarii au fost invitați la o pensiune pentru a sărbători plecarea directorului din fruntea instituției. Un localnic care a avut treabă în instituție a găsit ghișeele goale și le-a fotografiat. A prins un singur funcționar pe picior de plecare şi el.

„Mi-a comunicat că dacă am ceva de făcut trebuie să fac până în 14:30 fiindcă și dumnealui trebuie să plece la petrecerea organizată de domnul Alexa care se pensionează... restul ghișeelor erau goale”, spune bărbatul.

Mihai Alexa, directorul Trezoreriei Botoșani, sărbătoritul, spune că a lăsat totuşi de veghe doi angajați: „Nu, nu văd de ce, e o chestiune omenească care trebuie înțeleasă, sigur că așa... una e să dai, să beștelești un colectiv, dar e omenește, omenește să faci o zi după atâția ani de vechime. Am răpit o oră de program, doar o oră de program dar n-am periclitat buna deservire a contribuabilului.”

Și angajații cred că şeful lor trebuia sărbătorit după o viaţă în fruntea instituţiei: „Ne-am organizat în așa fel încât vă arătăm, au plecat plățile către minister, au plecat toți care au prezentat ordine de plată. Ne-am permis pentru o viață, o activitate de 25 de ani.”

La petrecere a fost și șeful Trezoreriei din Iași, cel care de altfel, răspunde de toată zona Moldovei. Tot el trebuie să facă acum verificări.

Alin Fedorciuc, director Trezoreria Iași, prin telefon: „Am ajuns la domnul Alexa după patru și jumătate, venind din regiunea Sucevei.”

Directorul sărbătorit spune că orele pierdute se vor recupera până la sfârșitul anului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri