Sari la conținut

Constanţa: Cinci persoane rănite într-un accident rutier în care a fost implicată şi o ambulanţă

 

Potrivit poliţiştilor, citaţi de News.ro, o ambulanţă a Serviciului Judeţean circula, miercuri, pe bulevardul IC Brătianu, din Constanţa, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase şi îndreptându-se spre un pacient.

La un moment dat, un pieton a vrut să traverseze strada în fugă, pe trecerea de pietoni, iar pentru a evita să-l lovească şoferul ambulanţei a pătruns pe contrasens izbindu-se cu un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, maşina lovită a fost proiectată în autoturismul aflat în spatele său.

În pofida manevrei efectuate de către şoferul ambulanţei, pietonul a fost totuşi accidentat. Autospeciala a intrat apoi într-un autoturism parcat şi s-a oprit într-un copac.

În urma acestui accident, au fost rănite cinci persoane: şoferul ambulanţei, asistenta medicală, şoferul autoturismului lovit de ambulanţă şi un alt pasager din această maşină, ultimul rănit fiind pietonul.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, victimele au suferit diverse traumatisme, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Constanţa continuă cercetările în acest caz.