Constanţa | Un fost campion mondial la kickboxing s-a spânzurat

Data publicării:
112

Un bărbat care în urmă cu aproape 20 de ani a câştigat Cupa Mondială la Kickboxing, anchetat pentru agresarea fostei iubite şi implicat în mai multe scandaluri s-a spânzurat, marţi seară, în curtea locuinţei sale din Eforie Nord, scrie News.ro.

112

Potrivit poliţiştilor, Marius Ursoi, în vârstă de 44 ani, s-a spânzurat de un copac aflat în curtea locuinţei sale din Eforie Nord. El a fost descoperit, marţi seară, de un vecin care a anunţat autorităţile.

La faţa locului au ajuns mai mulţi poliţişti care au început verificările în acest caz.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la morgă pentru necropsie.

De asemenea, anchetatorii continuă investigaţiile pentru a stabili motivele pentru care bărbatul s-a sinucis.

El era anchetat de procurorii Parchetului Judecătoriei Constanţa pentru că în luna august şi-a agresat de două ori fosta iubită, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele şi ameninţând-o cu moartea pe femeie şi familia acesteia. Procurorii au cerut ca pentru aceste fapte bărbatul să fie arestat preventiv, însă la începutul lunii septembrie, magistraţii au decis ca Marius Ursoi să fie anchetat sub control judiciar. Câteva zile mai târziu, după ce a încălcat măsurile prevăzute în controlul judiciar, luând legătura cu fosta sa iubită, procurorii au solicitat din nou instanţei arestarea preventivă a acestuia. În 16 septembrie, Judecătoria Constanţa a hotărât arestarea preventivă a lui Marius Ursoi, măsura urmând să fie pusă în aplicare după ce această decizie rămânea definitivă. Bărbatul a contestat hotărârea Judecătoria Constanţa, iar Tribunalul Constanţa urma să se pronunţe în acest caz pe 21 septembrie.

De asemenea, el a fost implicat în mai multe scandaluri. În urmă cu patru ani, el a agresat o poliţistă, pe soţul acesteia şi pe copilul lor de numai două luni, conflictul având loc pe stradă, în cartierul Poarta 6. Pentru faptele sale, Ursoi a fost trimis în judecată, procesul finalizându-se în primăvara anului trecut, când Curtea de Apel Constanţa a decis condamnarea lui Marius Ursoi la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

El a fost implicat în ultimii ani în mai multe scandaluri, fiind suspectat de legături cu lumea interlopă.

Marius Ursoi a fost practicant de arte marţiale, reuşind în urmă cu aproape 20 de ani să câştige Cupa Mondială la Kickboxing, iar apoi a devenit antrenor de arte marţiale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri