News Alert Crima din Piața Constituției. Mai mulți suspecți au fost duși la audieri, după o amplă operațiune a poliției în zona Petricani

Data actualizării: Data publicării:
suspect crimă Piața Constituției

Mai multe persoane au fost aduse, vineri dimineață, la sediul Poliției Capitalei pentru audieri în dosarul crimei din Piața Constituției, după ce în jur de 100 de reprezentanți ai forțelor de ordine au descins, în zori, la 20 de adrese din zona Șoseaua Petricani.

Ora 12:00 Poliția are doi suspecți pentru crima din Piața Constituției. Unul dintre ei a fost condamnat pentru omor, dar a fost eliberat recent prin recursul compensatoriu.

Ora 10:40 Audierile persoanelor ridicate și duse la Poliția Capitalei vin după ce polițiștii au efectuat 21 de percheziţii domiciliare în București în dosarul crimei din Piața Constituției, potrivit unui anunț al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, verificările venind la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei.

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri. Până la această oră anchetatorii nu au reținut nicio persoană în acest caz.

Ora 7:30 Sute de forțe de ordine participă, vineri dimineața, la 20 de percheziții în zona Șoseaua Petricani în legătură cu crima ce a avut loc duminică seara în Piața Constituției. Polițiștii vor să-l ridice pe cel sau cei care l-au ucis pe bărbat în confruntarea dintre două clanuri ce s-a desfășurat chiar în fața Palatului Parlamentului.

Zona Petricani este împânzită de forțe de ordine. Cel puțin 20 de persoane vor fi duse la audieri.

Două grupări rivale, se pare una din București și cealaltă din Giurgiu, s-au bătut duminică seara în Piața Constituției, iar un bărbat de 30 de ani a fost ucis cu lovituri puternice. Altul, de 21 de ani a fost găsit în stare foarte gravă.

În urma autopsiei, s-a constatat că victima a murit nu din cauza împuşcăturilor, ci a loviturilor foarte puternice primite.

Din primele informaţii se pare că ar fi fost vorba despre o reglare de conturi între grupări de proxeneţi care ar fi exploatat sexual aceeaşi femeie, iar confruntarea ar fi pornit din cauza unei datorii mai vechi pe care cele două clanuri o aveau.

Au avut loc peste 20 de audieri săptămâna aceasta. Cei care au dat declaraţii au susţinut că a fost aleasă zona Pieţei Constituţiei pentru că, fiind o zonă publică şi aglomerată, s-a sperat să nu se ajungă la violenţe.

Anchetatorii au găsit însă un adevărat arsenal cu care ar fi venit agresorii la întâlnire. Într-o maşină a fost găsită chiar şi o coadă de sapă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri