Crimă în familie: fiul și-a ucis mama în bătaie. Poliția, chemată de vecini

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Foto: Poliția Română

Un bărbat din orașul Brașov și-a ucis mama în bătaie, miercuri, în urma unei discuții în contradictoriu. Polițiștii au fost chemați de vecini, care au sunat la 112, când au auzit scandalul dintre cei doi, informează Mediafax.

Polițiștii brașoveni au fost sesizați, miercuri, prin apel la 112 cu privire la o agresiune într-un apartament din oraș.

„Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Brașov- Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, au transmis reprezentanții Poliției Brașov.

Odată ajunși la locul unde au fost solicitați să intervină, au găsit în apartament o femeie care era decedată.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că scandalul familial a avut loc între mamă și fiu, iar acesta și-a lovit mama până a murit.

Bărbatul, care are aproximativ 30 de ani, a fost identificat și se află în custodia polițiștilor.

Polițiștii și procurorii sunt la locul producerii crimei și fac cercetări pentru omor, urmând ca la final să fie luate măsuri împotriva bărbatului care și-a ucis mama.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri