Crin Antonescu: Ştiu puţine despre masonerie, din istorie. Nu i-am întrebat pe Frunză şi Stănişoară dacă sunt masoni

Data publicării:
2-54595

Liderul Partidului Naţional Liberal a fost rugat să comenteze afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu potrivit căruia „Crin Antonescu ar putea avea susținerea masoneriei pe linia Mihai Stănişoară, Sorin Frunzăverde”.

Cum îşi dă seama preşedintele? Eu nu sunt mason şi nu iau în calcul de când activez în politică decât ceea ce înseamnă structură, proiecte la vedere. Ştiu puţine despre masonerie, din istorie. Presupun că Băsescu ştie mai multe... Noi nu i-am întrebat pe Frunză şi Stănişoară dacă sunt sau nu masoni...”, a replicat Crin Antonescu, care a terminat Facultatea de Istorie şi a predat materia între 1985-1989 şi 1990-1992 la gimnaziu, respectiv liceu (sursa).

Reconstrucţia dreptei alături de Traian Băsescu: Nu.

Întrebat dacă ar fi dispus să reconstruiască dreapta politică alături de Traian Băsescu, Crin Antonescu a făcut apel la seriozitate: „Haideţi să fim serioşi. Eu vorbesc despre dreapta cu un anumit înţeles. Cu Traian Băsescu nu avem de ce să discutăm serios acest lucru. A fost un om politic de stânga, cu acte în regulă... În 2004 avea încă un trandafiraş, simbolul socialismului. Nu am ce să discut cu Traian Băsescu despre dreapta. El poate discuta la televizor despre întărirea dreptei la maxim”, a conchis preşedintele Partidului Naţional Liberal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri