Dan Voiculescu cere anchetă la DNA: Voi cere și comisie parlamentară, dacă este cazul

Data publicării:
voiculescu captura 1

Dan Voiculescu a mai spus că, dacă Parchetul General nu va face această anchetă, va cere o comisie parlamentară în acest sens.

Dan Voiculescu a mai spus că nu-l cunoaște pe Stan Mustață, dar că este pentru a doua oară când un membru al completului de judecată din dosarul său este anchetat de DNA.

Nu-l cunosc pe judecătorul Mustață, nu am prieteni care îl cunosc pe dl. Mustață”, a spus Dan Voiculescu.

El a amintit de cazul judecătoarei Viorica Dinu, care făcea parte din completul care judeca dosarul său, și care a fost acuzată de luare de mită.

Judecătorii implicați în dosarul meu pe de o parte vor să fugă de dosar, dacă nu, sunt prinși în coincidențe fără explicații”, a spus Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu a precizat că susține conferința de presă în calitate de „adversar politic consecvent al lui Băsescu Traian” și că, în această luptă politică, au de suferit și oameni care nu au nicio vină, „victime colaterale” ale disputei sale cu Traian Băsescu.

DNA nu este mai presus de lege și „nu e Dumnezeu pe pământ”, a spus Dan Voiculescu.
El a adăugat că, în opinia sa, ancheta ar trebui să se desfășoare pe trei direcții. Prima să fie „cine a hotărât această formă de aducere în forță a judecătorului la DNA, ce a impus mandat de aducere”, a doua – să se determine „dacă e un șantaj la adresa judecătorului” și a treia – dacă cei care au organizat această acțiune „constituie un grup infractional organizat”, a spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri