Două femei şi un copil au fost răniți după ce două mașini s-au tamponat frontal pe DN14

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta smurd
Femeia a sunat la 112 și și-a reclamat soțul că deține ilegal o armă.

Două femei şi un copil au fost transportaţi, sâmbătă seara, la Spitalul Municipal din Mediaş, după ce au fost răniţi într-un accident rutier produs pe DN14, la intrarea în localitatea Târnava, dinspre Sibiu, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

„Din primele cercetări se pare că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un sibian în vârstă de 52 de ani ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus spre Mediaş de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Iaşi. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 54 de ani, pasageră în maşina condusă de către sibian, a unei femei în vârstă de 36 de ani, precum şi a unui minor în vârstă de 6 ani, din autoturismul condus de către bărbatul din judeţul Iaşi. Toţi trei au fost transportaţi la spital conştienţi”, a declarat reprezentatul IPJ Sibiu, Elena Welter.

Echipajul SMURD a transportat „la spital un copil minor de aproximativ 6 ani cu traumatism lombar şi cervical şi o femeie de aproximativ 54 de ani cu multiple traumatisme”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Andreea Ştefan, potrivit Agerpres.

A treia persoană rănită în accident, o femeie de 38 de ani, „care a prezentat o suspiciune de fractură de femur şi un traumatism cranian”, a fost transportată de echipajul de la Ambulanţă, la spital.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri