După o ceartă cu iubitul, o femeie din Botoșani și-a înfipt un cuțit în piept, apoi a sărit de la etaj. Ce a urmat

Data publicării:
paramedici smurd interventie

O tânără de 27 de ani, in Botoșani, a scăpat cu viață după o dublă tentativă de sinucidere, în urma unei dispute cu iubitul său. Mai întâi și-a înfipt un cuțit în piept, apoi a sărit de la etaj și a căzut în picioare.

Femeia a făcut gestul șocant duminică, după o ceartă cu iubitul. În timpul disputei, ea a luat un cuţit pe care a încercat să şi-l înfingă în inimă, relatează Monitorul de Botoșani.

Nu a avut, însă, suficientă forţă, iar lama cuțitului s-a oprit în oasele sternului și nu a ajuns în inimă. Și-a provocat o rană de aproximativ un centimetru, care a început să sângereze puternic.

Decisă să moară, plină de sânge, femeia s-a aruncat pe fereastră. Locuia însă la etajul unu și a aterizat în picioare, suferind în schimb mai multe fracturi.

Iubitul femeii a sunat la 112, iar aceasta a fost dusă la spital.

Ce leziuni a suferit

Pacienta a fost stabilizată de la locul intervenţiei, după care transportată la Urgenţe pentru investigaţii şi tratament de specialitate. Prezenta o plagă de aproximativ un centimetru în zona sternului, precum şi traumatisme la membrele inferioare şi coloana lombară”, a declarat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

După ce a fost supusă mai multor investigaţii, tânăra a fost internată pe secţia de Neurologie şi Neurochirurgie, pentru a fi supravegheată şi supusă unor tratamente de specialitate.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care însă nu va începe o anchetă, nefiind suspiciuni de comitere a unei fapte de natură penală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri